Blogge?

Fjerde semester i bachelorgraden er i gang, og for første gang i løpet av utdannelsen min på Høyskolen Kristiania skal jeg få fordype meg i ett fag et helt semester. Jeg går linjen markedsføring og merkevareledelse, og følte at digital markedsføring var et emne jeg ville gå nærmere inn på. Før første forelesning tenkte jeg at dette kommer til å bli et spennende og lærerikt fag, undervist av forelesere som har stor kompetanse innenfor området.

Torsdag 5. januar var det tid for nytt semester, og forventningene ble satt på prøve fra første stund. Jeg satt i klasserommet og ble helt ærlig litt skremt. Foreleserne fortalte at dette ville bli vårt hardeste semester så langt – og det ville kreve betydelig egeninnsats, vi måtte legge mye tid i faget og helst prioritere det over andre ting. Til gjengjeld skulle vi få mye kunnskap og en unik posisjon i et fremtidig jobbmarked. Samtidig – for å oppnå dette måtte vi blogge, være aktive på sosiale medier og virkelig gå utenfor komfortsonen. Hjelp, tenkte jeg. Er det noe jeg ikke har vært så god på foreløpig, er det å bevege meg utenfor komfortsonen – men nettopp derfor har jeg også så godt av det!

Dette semesteret blir definitivt utfordrende og krevende, samtidig som jeg tror det blir et lærerikt, morsomt og ikke minst bra halvår. Jeg skal bruke denne bloggen i forbindelse med dette faget, og kommer til å poste ulike innlegg som handler om digital markedsføring og ting jeg finner av interesse. Følg meg gjerne – jeg tror dette kan bli spennende!

4 thoughts on “Blogge?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *